Chiptuning / Dyno

Serviciile de Chiptuning / Dyno ale service-ului RemPerformance sunt concepute pentru a îmbunătăți performanța mașinii prin modificarea software-ului din unitatea de control a motorului și prin ajustarea altor componente ale mașinii. Aceste servicii sunt ideale pentru pasionații de mașini care doresc să obțină o putere și o performanță mai mare din vehiculele lor.

RemPerformance oferă o gamă largă de servicii de Chiptuning / Dyno, care includ:

  1. Modificarea software-ului din unitatea de control a motorului: Această serviciu implică modificarea software-ului din unitatea de control a motorului pentru a obține o performanță mai mare din mașină. Tehnicienii noștri experimentați vor ajusta parametrii cheie, cum ar fi presiunea de combustibil, timpul de injecție și măsurile de aer / combustibil pentru a obține o performanță maximă din motor.
  2. Instalarea de componente de performanță: RemPerformance poate instala și alte componente de performanță, cum ar fi filtre de aer de înaltă performanță, turbocompresoare, evacuări sport, intercoolere și multe altele. Aceste componente pot îmbunătăți performanța motorului și pot crește puterea și cuplul mașinii.
  3. Testarea și ajustarea performanței mașinii: După efectuarea modificărilor, echipa noastră de tehnicieni calificați va testa mașina folosind echipamente de diagnosticare de ultimă generație. Acest proces ajută la identificarea problemelor și la ajustarea performanței mașinii pentru a obține o performanță maximă.
  4. Îmbunătățirea consumului de combustibil: RemPerformance poate ajuta la îmbunătățirea consumului de combustibil prin ajustarea parametrilor motorului și prin instalarea de componente de performanță. Acest lucru poate ajuta la economisirea de combustibil și la reducerea costurilor de întreținere a mașinii.

În concluzie, serviciile de Chiptuning / Dyno ale service-ului RemPerformance sunt proiectate pentru a ajuta proprietarii de mașini să obțină o performanță maximă din vehiculele lor. Cu ajutorul echipei noastre experimentate de tehnicieni și utilizarea echipamentelor de diagnosticare și reparații de ultimă generație, suntem capabili să oferim servicii de calitate superioară și să satisfacem nevoile clienților noștri.

 

ATENTIE!

Remperformance nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea pe drumurile publice a autovehiculelor care au suferit modificar de tip Chiptuning, acestea fiind destinate utilizarii in afara acestora.