Contacteaza-ne

Toate campurile cu asterisc (*), sunt obligatorii.

  Sediul nostru

  Cornesti

  Nr 16, Corneşti

  Telefon:

  +40728 653 660

  E-mail:

   contact@remperformance.ro

  CE SPUN CLIENTII?

  Recenziile clientilor

  RemPerformance
  4.9
  Based on 9 reviews
  powered by Google
  Alexandru Oprea BuzeraAlexandru Oprea Buzera
  15:20 27 Jun 24
  După ce am mers la mai multe service-uri să îmi repar mașina, mai rău am stricat-o. După ceva timp am avut norocul sa îl cunosc pe Remus de la RemPerformance, mi-ai pus toată încrederea în el și am tras lozul câștigător!Pe langa faptul că este foarte serios și își respectă programările, mi-am rezolvat toate problemele la mașină.La RemPerformance este vorba de seriozitate și multă pasiune!!!Recomand cu toată încrederea!!!!
  anghel felixanghel felix
  16:24 08 Feb 24
  Am apelat la RemPerformance,cu mare încredere și plăcere.Personal super respectos,super serviabili, calitate și performanță ireproșabilă.La RemPerformance mi.am revăzut dinnou masina la parametrii ei din fabrica.Înainte de a ajunge la RemPerformance am fost la alt service din zona C.E.T. Târgu Jiu unde mi.au distrus masina.Drept dovadă sunt pozele atașate în regiunea.Când am ajuns la RemPerformance imediat băieții au pus un diagnostic corect și au trecut la treabă.Băieții de la RemPerformance au experiență profesională ireproșabilă!Service-ul este dotat cu aparatura și scule extrem de performante, si profesionale!În sfârșit avem si noi în Gorj un service adevărat cu băieți profesioniști!Va mulțumesc frumos băieți, GJ 84 AMY a reînviat!
  Mihnea CalotaMihnea Calota
  17:32 07 Dec 23
  Recomand!!
  Visan Adrian (Kissu)Visan Adrian (Kissu)
  21:15 09 Sep 23
  Profesiinisti,băieti primitori serviabili...
  Giurgi PaulGiurgi Paul
  17:18 26 Aug 23
  schiopu razvanschiopu razvan
  19:17 09 Jun 23
  Particip în competiții motorsport și am apelat la serviciile REM Performance . Recomand cu toată încrederea! Rezultate excelente ! Profesionalism și dedicare 100% . Top !
  Eugen DanescuEugen Danescu
  12:00 26 Jan 23
  Am apelat la RemPerformance in urma cu trei saptamani pentru mai multe probleme la un Mercedes din 2004. Vreau sa va spun sincer ca rezultatele au fost peste asteptari, desi unele probleme au fost destul de complicate (electrice, soft, injetori, etc) si nu au putut fi rezolvate de "marii meseriasi" din oras (si am consultat destui). Daca reparatiile o sa si dureze in timp, satisfactia mea va fi deplina. Vom vedea. Pana atunci, va recomand sa apelati cu incredere, si fiti pregatiti pentru o altfel de abordare.
  js_loader

  Aboneaza-te la newsletter

  RemPerformance este un service auto specializat în servicii de înaltă performanță, cum ar fi chiptuning-ul, dyno testing-ul, filetuning-ul și clonarea ECU/TCU. De asemenea, oferă servicii de mecanică auto, electronica auto, retrofit/codări și chei auto. RemPerformance are o echipă de tehnicieni calificați și aparatură de ultimă generație pentru a furniza servicii de înaltă calitate clienților săi.

  Partenerii nostri

  Informatii contact

  Adresa:

  Jud. Gorj, Cornesti nr. 16

  Telefon:

  +40728 653 660

  E-mail: office@remperformance.ro