Clonare ECU / TCU

Serviciile de Clonare ECU / TCU ale service-ului RemPerformance sunt destinate clienților care doresc să înlocuiască unitatea de control electronic (ECU) sau transmisia controlată electronic (TCU) a vehiculului lor. Aceste servicii includ:

  1. Clonarea ECU / TCU existente: Pentru a evita nevoia de a efectua o reprogramare costisitoare a vehiculului, RemPerformance oferă servicii de clonare ECU / TCU. Aceste servicii implică clonarea software-ului și a datelor din ECU / TCU existentă pe o unitate nouă sau folosită, astfel încât vehiculul să poată funcționa normal cu unitatea nouă.
  2. Configurarea ECU / TCU: Dacă o unitate de control electronic nouă trebuie configurată pentru a funcționa cu un vehicul, RemPerformance poate efectua această sarcină cu ajutorul software-ului specializat. Acest serviciu include instalarea și configurarea ECU / TCU nouă, astfel încât să funcționeze cu toate sistemele vehiculului.
  3. Reprogramare ECU / TCU: RemPerformance poate efectua reprogramarea software-ului ECU / TCU existentă sau nouă pentru a îmbunătăți performanța, economia de combustibil sau alte caracteristici ale vehiculului. Acest serviciu implică modificarea setărilor software-ului pentru a obține performanțe mai bune și un consum redus de combustibil.

RemPerformance utilizează tehnologia de diagnosticare de ultimă generație și personalul nostru tehnic calificat are o vastă experiență în clonarea, configurarea și reprogramarea ECU / TCU pentru o gamă largă de vehicule. Aceste servicii de înaltă calitate pot fi realizate la prețuri competitive și într-un timp rezonabil, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de performanțe îmbunătățite și economii de combustibil în cel mai scurt timp posibil.