Retrofit / Codari

Serviciile de Retrofit / Codări ale service-ului RemPerformance sunt destinate clienților care doresc să îmbunătățească performanța, funcționalitatea și siguranța vehiculelor lor prin instalarea sau actualizarea diferitelor componente electronice. Aceste servicii includ:

  1. Retrofit pentru sisteme de navigație și multimedia: RemPerformance oferă servicii de retrofit pentru sisteme de navigație și multimedia, care includ instalarea de unități de navigație, interfețe multimedia, ecrane tactil, camere de marșarier și alte accesorii.
  2. Retrofit pentru sisteme de iluminare: Pentru o iluminare mai bună și mai eficientă a vehiculelor, RemPerformance poate instala sau actualiza sisteme de iluminare, cum ar fi faruri LED, lumini de zi LED, lumini ambientale, lumini de mers înapoi și multe altele.
  3. Codări și actualizări software: Echipa noastră de tehnicieni calificați poate efectua codări și actualizări software pentru a îmbunătăți performanța, funcționalitatea și siguranța vehiculelor. Aceste servicii includ activarea de caracteristici noi, dezactivarea de funcții neutilizate, ajustarea parametrilor de funcționare și multe altele.
  4. Retrofit pentru sisteme de siguranță: RemPerformance poate instala sau actualiza sisteme de siguranță, cum ar fi sistemele de asistență pentru șofer, sistemul de avertizare la schimbarea benzii de mers, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de mers, sistemul de monitorizare a unghiului mort și multe altele.

RemPerformance folosește echipamente de diagnosticare de ultimă generație și tehnicieni calificați pentru a oferi servicii de calitate superioară clienților noștri. Fie că doriți să îmbunătățiți performanța vehiculului, să adăugați noi caracteristici sau să îmbunătățiți siguranța, echipa noastră vă poate ajuta să faceți acest lucru prin servicii de Retrofit / Codări de înaltă calitate.