Chei auto

Serviciile de chei auto ale service-ului RemPerformance sunt destinate clienților care au nevoie de servicii de înlocuire sau reparare a cheilor auto, precum și programarea cheilor noi pentru vehiculul lor. Aceste servicii includ:

  1. Înlocuirea cheii auto: RemPerformance poate înlocui cheile auto pierdute, deteriorate sau furate ale vehiculului cu noi chei originale. Aceste servicii implică furnizarea și programarea cheii noi în vehicul, astfel încât să funcționeze cu sistemul de siguranță al vehiculului.
  2. Repararea cheilor auto: În cazul în care cheile auto existente ale vehiculului sunt deteriorate, RemPerformance poate repara sau înlocui componentele necesare pentru a le face funcționale din nou. Acest serviciu poate include repararea sau înlocuirea carcasei cheii, înlocuirea bateriei sau reprogramarea cheii, în funcție de problema specifică.
  3. Programarea cheilor noi: Dacă clienții doresc să achiziționeze chei noi pentru vehiculul lor, RemPerformance poate furniza și programa cheile noi. Acest serviciu implică programarea cheii noi pentru a funcționa cu sistemul de siguranță al vehiculului, astfel încât să poată fi utilizată pentru a deschide și porni vehiculul.

RemPerformance folosește echipamente de diagnosticare și programare de ultimă generație pentru a asigura o programare precisă și fiabilă a cheilor auto. Personalul nostru tehnic calificat are o vastă experiență în furnizarea de servicii de chei auto pentru o gamă largă de vehicule, inclusiv cele cu sisteme de siguranță avansate. Aceste servicii pot fi realizate la prețuri competitive și într-un timp rezonabil, astfel încât clienții noștri să poată beneficia de un set de chei funcționale în cel mai scurt timp posibil.